Upload Image...

Missie en visie

Bij BitesWeLove geloven we dat behoefte aan een gezonde levensstijl inmiddels niet meer weg te denken is. Met het vervagen van de grenzen tussen werk en privé zien we dat dit ook steeds relevanter wordt op de werkvloer. Wist je dat:

  • Een gezonde werknemer aanzienlijk productiever is?
  • Het zorgen voor gezonde tussendoortjes op kantoor niet alleen voor gezondere maar ook meer betrokken medewerkers zorgt?
  • Uit internationaal onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de werknemers behoefte heeft aan gezonde voeding op de werkvloer?

Een mooie uitdaging vinden we hier bij BitesWelove. Tijd voor gezonde snacks op kantoor.

Hoe het begon

Toen Marleen 5 jaar geleden bij een grote supermarkt verantwoordelijk was voor het tussendoortjes schap, zag ze daar vooral repen en koeken bomvol suiker. Dat moest anders vond ze.

Daarom benaderde ze in 2014 de notenbroers Robert & PP en startte met hen BitesWeLove met de missie gezond snacken lekkerder en gemakkelijk te maken. In deze samenwerking komt meer dan 25 jaar ervaring in de noten samen met de passie voor good food en liefde voor online gemak.

In 2014 rolden de eerste bites van de productielijn en inmiddels verstuurden we er meer dan 1.000.000 naar zakelijke klanten en consumenten in Nederland en België.

Een goed begin. Doe je mee?

Upload Image...

BiteLine

2014  2015  Juli 2016  April 2017 November 2017  2018

Team Bites

Marleen Basart
Founder & Directeur

Robert Menken
Founder & noten expert

PP Menken
Founder & Noten expert

Liesbeth Gouwens
Directeur

Juliette Zwagemakers
Sales Manager

Margo van de Laar
Ecommerce & Sales Support

Josse Verschure
Marketing & Sales